Forum Issues today - Page 4
Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 46 to 60 of 76

Thread: Forum Issues today

  1. #46
    Join Date
    May 2008
    Location
    Raleigh
    Posts
    79

    Default Problems with SpaceBar while replying to messages/threads

    Seems to happen to me when I'm replying back to private messages, spacebar doesn't work. I'm using a PC and the person I'm replying to is using the TapTalk App. anyone know a work around?

  2. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  3. #47
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Greensboro
    Posts
    4,825

    Default

    see threads in bug reports section.... been happening for a while
    After all is said and done.... A heck of a lot more will be said than done
    Red X Angler
    "Sublime" - 2013 NuCanoe Frontier in lime green

  4. #48
    Fishin with brown dog
    Guest

    Default

    My keyboard works now but still cant view pictures, the screen gos black and locks up.

  5. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  6. #49
    GreyGhost's Avatar
    GreyGhost is offline
    Red X Angler
    Captains Club
    Kayak Angler
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2,054

    Default

    Something new for me today. When in photos using the look up a member it has kick me off line every time. But staying in the forum section or sending pms no problems.
    JohnYaksJax likes this.


    2013 Hobie Pro Angler 12 & 14
    2017 Nucanoe Frontier 10 Cyan/Storm


  7. #50
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Garner
    Posts
    130

    Default

    So, I know this issue has been addressed already, but I still have issues with viewing pictures on the forum. If I click on to make it larger it still turns my screen dark, the pic never comes up, and I have to use the back button for the site to do anything. I heard that different browsers don't do this, but on my work computer I cant install anything and am stuck using IE. Is there going to be a fix for this issue?
    dbeam, and rgarbar like this.


  8. #51
    Fishin with brown dog
    Guest

    Default

    I still cant view pics, when I click on them screen goes black and ive got to back out of page. been like this for 2 months. Ive tried different browsers no help.
    dbeam, and rgarbar like this.


  9. #52
    JohnYaksJax's Avatar
    JohnYaksJax is offline
    Red X Angler
    Captains Club
    Kayak Angler
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Neptune Beach
    Posts
    1,108

    Default Forum Issues today

    Almost never go in here for the past month due to problems...

    1--If I even scroll over a thumbnail, my screen blacks out and I have to click on Escape to restore it.
    2--Typing is down to a hunt and peck speed...one key at a time very slowly.
    3--Same issues as the guys before this post...
    Hope it gets fixed soon!!
    JohnYasax (which is how JohnYaksJax just came out!!!)
    dbeam, and rgarbar like this.


  10. #53
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sherrills Ford
    Posts
    2,880

    Default

    Has to be something in your browsers...I use chrome and explorer on windows...and Tapatalk on my iPhone and am not having any issues.

    I know our tech people are trying to figure it out, but maybe some cache cleaning or history deleting may help, too?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Red X Angler // Many men go fishing all their lives without knowing that is not fish they are after - Thoreau

  11. #54
    dbeam's Avatar
    dbeam is offline
    Red X Angler
    Captains Club
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Hickory 28601
    Posts
    10,439

    Default

    I put up some pics Friday? I turned the pictures when I moved them into "my Pictures" When I put them on the thread they reverted to their original sideways state. I deleted, backed out, and did it again, something, Odd. The lose of the spacebar is still a problem in PM replies and "Reply with Quote". I t may be the browser, if it is it will just have to be, I am not dancing around to find something that suits, I will just struggle through.

    Darrell
    JohnYaksJax likes this.

    Red X Angler

  12. #55
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sherrills Ford
    Posts
    2,880

    Default

    Yeah...I don't know...just throwing some ideas. Cookie cleaning helps too and doesn't take too long.

    Sorry for the issues but hang in there...and keep playing.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    dbeam likes this.

    Red X Angler // Many men go fishing all their lives without knowing that is not fish they are after - Thoreau

  13. #56
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Raeford
    Posts
    2,488

    Default

    'View profile' by user takes forever, or several minutes at least, to load, but 'view forum posts' by user loads normally. Go to last post just takes me to last page of thread, not to last post. Using Mozilla Firefox now as I don't seem to have the photo issues mentioned above that happen when using IE.
    Matt ~ 15' 6" Gheenoe Classic, Olive Green
    Red X Angler

  14. #57
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    concord
    Posts
    8,246

    Default

    PM requires banging away slowly at the keyboard. Downloaded images do not show in the text portion until you hit post. Works fine on my android tablet and iphone but not my mega-secure government desktop.

    H2ohhh, Dr. H, Judge H...what the H? Nucanoe Frontier 12.

  15. #58
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Raeford
    Posts
    2,488

    Default

    When are we going to get the site fixed? This is getting ridiculous. None of the problems that have been posted have been addressed, the forum is almost unusable since it changed hands a while back. What gives?
    GreyGhost, and JohnYaksJax like this.

    Matt ~ 15' 6" Gheenoe Classic, Olive Green
    Red X Angler

  16. #59
    wademaster's Avatar
    wademaster is offline
    Red X Angler
    Moderator
    Sponsor
    Captains Club
    Kayak Angler
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Rockford Township
    Posts
    7,637
    Blog Entries
    49

    Default

    Quote Originally Posted by quest4reds View Post
    When are we going to get the site fixed? This is getting ridiculous. None of the problems that have been posted have been addressed, the forum is almost unusable since it changed hands a while back. What gives?
    I have zero problems. It seems that a few do and some do not....? I agree that whatever trouble you're having deserves attention. I'll send in a message and hopefully a response will be posted here. Thanks.




  17. #60
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    59

    Default

    Hello

    These is still no update on the image issue for IE users. Tech is working with vBulletin and continuing to investigate it's cause.
    Are you seeing this same behaviour on other browsers? (Click on thumbnail, screen darkens, but no image appears)

    Does anyone have an opinion on my previous suggestion - we can make the thumbnails larger, so you can view them without opening each of them individually.

    Typing without in PM and Quote With Reply is a Chrome conflict with the vBulletin 4 software which is used on this site. We have reports of this behaviour from IE as well. This is a known issue and has been reported to vBulletin. At this time, it is a not a priority for them to resolve. We will update you when we hear more.

    The current work arounds for this is as follows:
    -type your response ABOVE the Quote tags
    -hit the A/A button (top left corner of reply box). This removes formatting, allowing spacebar to function.
    -change your Editor in General Settings here: http://www.ncangler.com/forums/profi...do=editoptions The second last option. WYSIWYG is the default - change it to Standard.
    -type any character, hit enter twice, then type your message. You can go back and delete the random character at the beginning.

    Those reporting missing characters while typing, can you let us know what browser you are using? Is this on every page you visit in the forum, or only certain ones?

    Pictures turned sideways is not necessarily an issue, just an inconvenience. Your phone and cameras embed EXIF data in the photo, and this tells programs things like location, shutter speed, ISO, and orientation. Unfortunately, forum software cannot read this data, and so the photo will be displayed in the orientation it was taken. The developers made this orientation relate to that of a regular DSLR camera - taking a photo holding your phone upright is the same as taking a photo with a DLSR in portrait - rotated to the side 90 degrees.

    There are a couple things that can be done so your photos display upright here:
    - open the photos in an editor, rotate them, and resave them. It must be done in an editor (like Paint), as the 'Image Preview' on your computer will not necessarily save changes.
    - if you are on your phone, there are editors you can use there as well. Sometimes you may need to crop the image (a few pixels) and resave it under a new name so that it understands changes have been made.
    - upload your photos to a photo host site, like Flickr. Their programs can read EXIF data and will rotate photos to display upright. You can then link them from there, or resave them on your computer and upload them here.
    - hold your phone in the way the developers made "correct". For Apple users, your VOLUME buttons should be DOWN. For Android users, your HOME button should be to the RIGHT.

    There are currently no known add-ons for any forum software that will read this data, with the exception of phpBB - this has one that is a 50/50 chance of working, or deleting the entire photo database on site. That said, we do have it in queue for our development team to look at, but there are many projects ahead of it in schedule.

    Dayle

  18. Remove Advertisements

    Advertisements
     

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts