Forum Issues today - Page 2
Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 84

Thread: Forum Issues today

  1. #16
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Topton, NC & Nokomis, FL
    Posts
    442

    Default

    Quote Originally Posted by rgarbar View Post
    I cannot get any pictures in the forum posts to come up. 9/22/2016. The screen just darkens.
    Pictures/photos coming in fine this morning. Thanks
    ChltBnks, dbeam, and wademaster like this.


  2. #17
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Rockford Township
    Posts
    7,806
    Blog Entries
    60

    Default

    Quote Originally Posted by rgarbar View Post
    Pictures/photos coming in fine this morning. Thanks
    Good to hear.

  3. #18
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    concord
    Posts
    8,968

    Default

    I could not get the fish to bite on Oak Island last weekend. I'm sure the website was at fault.

    H2ohhh, Dr. H, Judge H...what the H? Nucanoe Frontier 12.

  4. #19
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Greensboro
    Posts
    6,003

    Default

    I am having an issue on this site on my HOME PC.

    Running Chrome Browser

    It doesn't recognize the space bar when I try to type in a comment field or reply to a message.

    Windows 10

    I don not have the same problem in MS Edge browser. I don not have the same problem on any other webpage. Just NCAngler.

    Yeah, I know... Strange. Chrome doesn't usually have bugs in UI.

    My work PC works fine in Chrome and IE 11 (windows 7).
    After all is said and done.... A heck of a lot more will be said than done
    Red X Angler
    "Sublime" - 2013 NuCanoe Frontier in lime green

  5. #20
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Rockford Township
    Posts
    7,806
    Blog Entries
    60

    Default

    I've used my desktop and mobile this morning. No issues so far. Will pass it along.

  6. #21
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    8,195
    Blog Entries
    1253

    Default

    I checked with our Support folks on this and here was their reply:
    It is actually is a bug between the VBulletin 4 forum software and the latest version of Chrome and VBulletin doesn't intend on fixing it. Last I heard, the next release of Chrome is supposed to hopefully address the issue.
    Quote Originally Posted by biglenr View Post
    I am having an issue on this site on my HOME PC.
    Running Chrome Browser
    It doesn't recognize the space bar when I try to type in a comment field or reply to a message.
    Windows 10
    I don not have the same problem in MS Edge browser. I don not have the same problem on any other webpage. Just NCAngler.
    Yeah, I know... Strange. Chrome doesn't usually have bugs in UI.
    My work PC works fine in Chrome and IE 11 (windows 7).
    wademaster likes this.


  7. #22
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Greensboro
    Posts
    6,003

    Default

    ok.. so use edge at home until Chrome is updated.
    After all is said and done.... A heck of a lot more will be said than done
    Red X Angler
    "Sublime" - 2013 NuCanoe Frontier in lime green

  8. #23
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6,320
    Blog Entries
    4

    Default

    I don't know if it's related to the vBulletin issue or not, but the last week or two Tapatalk has been garbage on here and I rarely ever use a computer to access the forum. I used to be able to use the news feed to see everything, but now am having to bounce back and forth between news feed, new posts, and individual forums. Not sure if it's a Tapatalk update issue or something else. I haven't noticed the issue on other forums I visit, but I don't frequent them as much as this one and there's nowhere near the amount of participation on them as here.
    sundrop likes this.


  9. #24
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Greensboro
    Posts
    6,003

    Default

    Get a few years older... the phone screens become too small for us old guys.
    Jeffonc likes this.

    After all is said and done.... A heck of a lot more will be said than done
    Red X Angler
    "Sublime" - 2013 NuCanoe Frontier in lime green

  10. #25
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2,012

    Default

    Good to know that the space bar issue is forum related and not my hardware. Iwasbeginningtothinkitwasme,butapparentlynotandthislooksfunnywhenspacebarisn'trecognized.

    It seems to have gotten better though.
    JBassAssassin likes this.


  11. #26
    dbeam's Avatar
    dbeam is offline
    Red X Angler
    Captains Club
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Hickory 28601
    Posts
    11,226

    Default

    Same trouble here. sometimes I have to start over to get a reply typed in with spaces.

    Darrell
    Red X Angler

  12. #27
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Pensacola,FL
    Posts
    3,726

    Default

    Quote Originally Posted by dbeam View Post
    Same trouble here. sometimes I have to start over to get a reply typed in with spaces.

    Darrell
    I am having the same issues, and when the space bar fails to work, it's usually after quoting someone in a PM. If I start the reply immediately after the last bracket in the .../quote] the space bar will work. I type a few words then go back and hit enter a couple of times to get it down the page and it works after that. It's an odd bug, also glad to know it's not my keyboard.
    dbeam likes this.

    - Sam
    "Things are only impossible until they're not!"

  13. #28
    dbeam's Avatar
    dbeam is offline
    Red X Angler
    Captains Club
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Hickory 28601
    Posts
    11,226

    Default

    I had a panfish/boat question that I posted at Crappie.com, which has a very similar format. When I replied with a quote to a post I discovered that they have the same space bar problem. Which I guess confirms the v bulletin/Chrome compatibility theory.

    Darrell
    Swampin', and wademaster like this.

    Red X Angler

  14. #29
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Rockford Township
    Posts
    7,806
    Blog Entries
    60

    Default

    Quote Originally Posted by dbeam View Post
    I had a panfish/boat question that I posted at Crappie.com, which has a very similar format. When I replied with a quote to a post I discovered that they have the same space bar problem. Which I guess confirms the v bulletin/Chrome compatibility theory.

    Darrell
    Good to know! Thanks.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #30
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cary
    Posts
    7,911
    Blog Entries
    75

    Default

    not sure if this has been offered already, but it seems that when I do see the space bar issue it is only occurring when the cursor is at the end of the post text, adding new characters to the end of the input field. Infill typing within already typed text does not seem to be affected. I've taken to adding a period (and a Return or two so that I don't run past or delete it), then going back and typing "behind" it when the space bar issue starts happening. Mildly less annoying than switching browsers.
    dbeam, and wademaster like this.


Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts